Journey، بازی برگزیده سالی که گذشت
سفری بی پایان
کنسول های نسل هفتمی (پلی استیشن 3 و ایکس باکس 360) با خودشان اتفاقات و امکانات خوبی به همراه آوردند که گرافیک های واقعی تر و گیم پلی های متفاوت تر می تواند (با توجه به سنسورهای حرکتی مثل موو و کینکت) چند مثال دم دستی از آنها باشد اما بدون شک یکی از مهمترین و بهترین دستاوردهای این کنسول ها احیای ژانر بازی های آرکید (بازی های جمع و جور و مستقل) است که چند سالی بود با آمدن کنسول های نسل پنجم و ششم به باد فراموشی سپرده شده بودند.
این کنسول ها با بخش آنلاینشان دوباره فرصت خوبی را مهیا کردند تا بازیسازان مستقل بتوانند با ایده های ناب خود بازی های غیرمتعارفی بسازند که نه خرج چندانی در پی دارد و نه کمپین تبلیغاتی بزرگی می خواهد؛ چیزی که حتی اگر بازیسازان داخلی به آن رجوع کنند موفقیت های بیشتری در انتظارشان خواهد بود.
دو سال پیش بازی آرکیدی عجیب Limbo موفق به کسب افتخارات متعدد شد و سال گذشته هم دیگر بازی آرکیدی که Journey نام دارد با کنار گذاشتن بازی های بلاک باستر توانست بیشتر جوایز «بازی سال» را از آن خود کند. این بازی که به صورت اختصاصی برای کنسول پلی استیشن 3 منتشر شده و فقط به صورت آنلاین و در شبکه پلی استییشن در دسترس خواهد بود، ماجراجویی شخصیتی مرموز و بی نام است که در صحرایی به سفر عجیب خود ادامه می دهد. در بازی نه دیالوگی وجود دارد و نه اطلاعاتی از گذشته یا آینده شخصیت اصلی به شما منتقل می شود.
انگار در اتین سفر قرار است شما فقط با این شخصیت همسو و همراه شوید، نه سوالی بکنید و نه اطلاعاتی بخوانید! بازی گیم پلی بسیار راحت و آسانی دارد و بازیکنان با کمترین توضیح می توانند با کنترل آن آشنا شوند. روند بازی هم بسیار راحت است و بازیکنان باید شخصیت اصلی را به سمت کوهی حرکت دهند که در دوردست ها مشخص است.
شخصیت اصلی بازی شالی دارد که با پیشرفت در بازی طول آن بیشتر می شود. این شال قدرتی دارد که به وسیله آن شخصیت اصلی می تواند کمی پرواز کند. البته این قدرت محدودیت هایی دارد که بعد از چند بار استفاده به پایان می رسد. افق های دوردست، گرافیک ساده اما با جزئیات خیره کننده و مقصدی که در چند قسمت باید آن را کشف کنید، همه دست به دست هم داده اند تا Journey بازی مورد پسند منتقدان قرار بگیرد.
بازی های موبایلی
Vector
در آینده ای نه چندان دور یک سیستم کل زندگی شما را تحت نظارت قرار می دهد. این سیستم توسط هدستی به شما می گوید امروز چه کنید، به کجا بروید و چه کارهایی انجام دهید اما یک روز یکی از همکارانتان دست به شورشی علیه سیستم می زند و فرار را برقرار ترجیح می دهد. بازی Vector ماجرای همین همکارتان است که باید از دست عوامل سیستم بگریزد.
در این بازی دو بعدی و خطی، شخصیت اصلی داستان از سمت چپ به سمت راست در حال گریز است و می تواند با انجام حرکات پارکور از روی پشت بام ها و موانع عبور کند تا به مقصد برسد. Vector بیشتر بازی مناسب برای تبلت های اندرویدی و آی او اسی است.
.NFS:Most Wanted
سری بازی های نید فور اسپید روی گوشی های هوشمند روز به روز بهتر و دلچسب تر می شود. این بهبود را می توان در آخرین نسخه این سری یعنی Most Wanted به خوبی لمس و تجربه کرد. هر چند تا جزئیات بازی کنسولی در این نسخه وجود ندارد؛ اما می توانید از گیم پلی و گرافیک باورنکردنی لذت ببرید، بیش از 40 ماشین برتر دنیای واقعی در این بازی وجود دارد که می توانید آنها را به سلیقه خود تیونینگ کنید. همچنین مانند نسخه کنسولی باید 10 رقیب اصلی تان را در بازی شکست دهید تا به عنوان راننده اول شهر معرفی شوید؛ 10 رقیبی که به آسانی شکست نخواهند خورد.
Little Commander
سبک tower defense یا همان دفاع از مقر یکی از محبوبترین سبک های گجت های هوشمند شده؛ طوری که روزی نیست که یک بازی جدید در این سبک منتشر نشود؛ محبوبیتی که بدونش ک باید آن را مدیونلمسی بودن گجت ها دانست.
بازی Little Commander در ایناین بین یکی از محبوب های این سبک است که توانسته با گیم پلی و امکاناتی که در اختیار بازیکنان قرار می دهد روز به روز بر شهرت خود بیفزاید. در این بازی که اتفاقاتش مربوط به جنگ جهانی دوم است شما باید از نفوذ هر چه بیشتر آلمان ها در خاک اروپا جلوگیری کنید. بیش از 15 مرحله، 3 گیم پلی متفاوت، 10 دشمن مختلف و ... در انتظار شماست.
نظرات شما عزیزان: