پارسیان با بهره گیری از سنت های معماری کاخ های ستوندار رایج در مناطق مرتفع مشرف بر بین النهرین و هنر دستی ایونی ها (INONIENS) ،در تزیینات کاخ از سنت های هنری کهن مردمانی استفاده کرده اند که در پی کشور گشایی های کوروش و داریوش به امپراطوری نو پای پارس پیوسته بودند . ویژگی بارز این سنت های هنری ، پیچیدگی هنری بود که خود ریشه در آمیزش هنری آن داشت. ...
بحران هسته ای ژاپن، ایمنی نیروگاه های هسته ای را با تردید روبرو کرد. محققان ام آی تی برای کاهش خطرات زباله های اتمی پیشنهاد داه اند که پسماند واکنش برای چندین دهه در استخری با دمای معین خنک شود.
پژوهشگران ام آی تی (انستیتو فناوری ماساچوست و برترین دانشگاه صنعتی جهان) پیشنهاد داده اند که ایالات متحده سوخت های هسته ای مصرف شده خود را به مدت ۱۰۰ سال در استخرهای خنک کننده و مخازنی از جنس فولاد و بتن نگاه دارد.
باتری خورشیدی یا سلولهای فوتو ولتایی ابزارهایی الکترونیکی هستند که با استفاده از پدیده فوتو ولتائیک ، نور یا فوتون را مستقیما به جریان و ولتاژ الکتریکی تبدیل میکنند. دانشمندان اولین باتری خورشیدی را در سال 1954 ، با استفاده از ماده نیمه رسانای سیلیسیوم ، در آزمایشگاههای تلفن بل ساختند.
بازاریابی ویروسی به مردم این امکان را می دهد تا از محصولات و سرویس های شما بصورت رایگان استفاده کنند. این امکان در جهت چندبرابر کردن و سرعت بخشیدن به فروش شما در اینترنت بسیار موثر خواهد بود. ایده پنهان در بازاریابی ویروسی این است که شما تبلیغ خود را به همراه جایزه ای در اختیار دیگران برای استفاده یا هدیه آن به دیگران ، قرار می دهید.
ده روش موثر برای بازاریابی ویروسی عبارتند از :
به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از شبکه تلویزیونی الجزیره محققان به این نتیجه رسیدهاند که میتوان از سیب زمینی برای تولید برق هم استفاده کرد.
در پنجاه سال گذشته بروز تحولات گسترده در زمينه کامپيوتر و ارتباطات ، تغييرات عمده ای را در عرصه های متفاوت حيات بشری به دنبال داشته است . انسان همواره از فن آوری استفاده نموده و کارنامه حيات بشريت مملو از ابداع فن آوری های متعددی است که جملگی در جهت تسهيل زندگی انسان مطرح شده اند. در ساليان اخير ، فن آوری های اطلاعات و ارتباطات که از آنان به عنوان فن آوری های جديد و يا عالی ، ياد می شود ، بيشترين تاثير را در حيات بشريت داشته اند . دنيای ارتباطات و توليد اطلاعات به سرعت در حال تغيير بوده و ما امروزه شاهد همگرائی آنان بيش از گذشته با يکديگر بوده ، بگونه ای که داده و اطلاعات به سرعت و در زمانی غيرقابل تصور به اقصی نقاط جهان منتقل و در دسترس استفاده کنندگان قرار می گيرد . بدون شک مهمترين و در عين حال بزرگترين پيشرفت در زمينه فن آوری اطلاعات و ارتباطات به ابداع "وب" توسط " تيم . برنرزلی " در اواخر سال 1980 در CERN ، برمی گردد . به منظور آشنائی با جايگاه واقعی "وب " ، کافی است به ضريب نفوذ آن پس از ابداع توجه گردد. پس از ابداع هر فن آوری ، مدت زمانی بطول می انجامد تا فن آوری مورد نظر در مقياس عمومی مورد استفاده قرار گيرد( ضريب نفوذ) . مثلا" تلفن پس از 74 سال ، راديو پس از 38 سال ، کامپيوترهای شخصی پس از 16 سال ، تلويزيون پس از 13 سال و "وب " پس از 4 سال ، موفق به جذب پنجاه ميليون استفاده کننده شده اند .
فن آوری اطلاعات و ارتباطات ، بدون شک تحولات گسترده ای را در تمامی عرصه های اجتماعی و اقتصادی بشريت به دنبال داشته و تاثير آن بر جوامع بشری بگونه ای است که جهان امروز به سرعت در حال تبديل به يک جامعه اطلاعاتی است . جامعه ای که در آن دانائی و ميزان دسترسی و استفاده مفيد از دانش ، دارای نقشی محوری و تعيين کننده است .
شايد تاکنون سوالات متعددی در رابطه با فن آوری اطلاعات و ارتباطات برای شما مطرح شده باشد:
حجم توليد اطلاعات در سطح جهان روندی کاملا" تصاعدی و شگفت انگيز را طی می نمايد . استفاده از اطلاعات در صورتيکه به توليد و ارائه دانش و دانائی منتهی گردد ، می تواند دستاوردهای مثبتی را برای يک جامعه بدنبال داشته باشد ، درغيراينصورت فقط سرمايه ها ی ملی که مهمترين آن عنصر زمان است را ازدست خواهيم داد .يکی از ويژگی های مهم عصر اطلاعات ، ميزان توليد ، ذخيره سازی و نشر اطلاعات در جهان است. اکثر کارشناسان و متخصصين فنآوری اطلاعات بر اين باور می باشند که در عصر حاضر ما با اقيانوسی از اطلاعات مواجه بوده و می بايست در عوض پرتاب نمودن خود به درون اين اقيانوس با نحوه شنا کردن درون آن آشنا شويم . با توجه به ميزان رشد سی درصدی اطلاعات ذخيره شده در هر سال ، ما شاهد تغييرات اساسی در اکولوژی انسانی می باشيم. همه چيز عمومی بوده و همه چيز در حال ثبت و ضبط است . سازمان ها و موسسات ، نيازمند مديريت هوشمندانه اطلاعات می باشند . استفاده از راه حل های مبتنی بر فنآوری اطلاعات صرفا" در اين راه کارساز نبوده و ما همچنان نيازمند بررسی و آناليز دقيق و موشکافانه اطلاعات می باشيم .بشريت امروز در حال غرق شدن در اطلاعات می باشد و ما نيازمند استفاده از روش های مطلوبتر بمظور سازماندهی و مديريت اطلاعات می باشيم . فنآوری اطلاعات ، هرگز جايگزين تفکر هوشمندانه و قدرت تحليل گری انسان نخواهد شد. اطلاعات توليد شده همواره صحيح و درست نبوده ( در واژه اطلاعات هيچگونه جايگاهی در رابطه با صحت و درستی اطلاعات و حتی کيفيت پيش بينی نشده است ) و می بايست پالايش و بهينه سازی اطلاعات توسط کارشناسان متخصص هر شاخه از علوم در جهت توليد دانش به دقت صورت پذيريد
در ساليان اخير ، متدولوژی های متفاوتی بمنظور طراحی برنامه ، پياده سازی و در اختيار طراحان برنامه های کامپيوتری قرار گرفته شده است . برخی از اين متدلوژی ها ی طراحی، پيچيده و برخی ديگر ساده می باشند . در تمامی حالات ، هدف يکی است : کمک به برنامه نويسان در جهت نوشتن برنامه ها ئی که بسادگی نوشته ، اشکال زدائی و در نهايت نگهداری گردند .
در اين مقاله به بررسی مسائل مرتبط با طراحی برنامه پرداخته و در اين راستا در ابتدا با يک متدولوژی ساده آشنا خواهيم شد. متدلوژی استفاده شده با اينکه بسيار مقدماتی می باشد ولی اهداف ما را در جهت نحوه طراحی يک برنامه بخوبی تامين خواهد کرد .در اين مقاله ، به بررسی الگوريتم و مراحل پنج گانه برنامه نويسی خواهيم پرداخت . پس از آشنائی با متدولوژی ارائه شده در اين مقاله ، در بخش دوم مقاله ، با متدولوژی UML)Unified Modeling Language ) آشنا خواهيم شد. UML ، يک متدولوژی رايج بمنظور طراحی برنامه های کامپيوتری خصوصا" برنامه نويسی شی گراء است .
در بخش اول اين مقاله به مسائل مرتبط با برنامه نويسی اشاره و در ادامه با مراحل متفاوت برنامه نويسی آشنا شديم . در اين بخش به بررسی متدولوژی UML خواهيم پرداخت . UML ، يک متدولوژی طراحی خصوصا" در زمينه برنامه نويسی شی گراء است .
سالروز مـیلاد خجسته فاطمه زهرا ( س )
سرور بانـوان جهان، عطای خداونــد سبــحان، کوثـر قرآن
همتای امیر مومنان و الگـوی بی بـدیل تمام جهانیان
بر همه زنان عالم مــبارک باد …
.
.